Friday, 9 March 2012

Back from Stockholm

Efter 4 väldigt intensiva utbildningsdagar kom jag hem igår kväll. Lärorikt, teori, praktik och information. Känner mig full av inspiration, nu ska jag studera Decleor lite mer för att känna mig lite mer säker. Det är så roligt. vi gick även ut och åt några kvällar och jag hann träffa Catrin!
Ett stort plus för Scandin hotellfrukost. Det fanns inget på den frukostbuffen som de hade glömt.


Im back home again after 4 very intensive days in Stockholm. Learned more about Decleor and their treatments. Im feeling full of inspiration and motivation. I had the chance to catch up with Catrin as well and we went out for some tapas.

2 comments:

 1. Hejsan!

  Tänkte bara höra har du gått hudterapeut på Gilda? Har sökt nu o kommit in både i Gbg o Malmö är lite kluven vad ja ska välja men
  Hur va skolan? o hur ser det ut med jobb? fick du jobb direkt :)

  Tacksam för svar

  Ha en bra kväll
  Hälsningar Henny

  ReplyDelete
 2. Hejsan! Förlåt för lite sent svar. Ja, jag har gått på Gilda skolan i Göteborg. Jag trivdes mycket bra. Ha rätt inställning innan du börjar att det inte är en dans på rosor alltid så kommer det att gå jättebra. Det är inte det lättaste att hitta ett heltidsjobb direkt efter skolan, du får ha lite tur och ofta får du börja som timanställd. Men har du fått in en fot på ett ställe så brukar de finnas möjlighet till mer jobb. Jag hade en timanställning direkt när jag slutade. Det finns även mycket möjligheter utomlands och något jag skulle rekomendera dig om du vill och känner för det.

  Hoppas det hjälpte dig, hör gärna av dig om du har mer frågor.

  ReplyDelete