Sunday, 15 January 2012

Forgive & have no expectations

Igår efter jobbet var jag bjuden på tapas fest hos söta Tamara. Det var väldigt trevligt, gott och massa vitlök som det ska vara. Hade en extremt intressant konversation med amerikanska Tessa från jobbet. Vi pratade om hur viktigt det är för människor, kanske speciellt tjejer att få saker och ting bekräftade och om vi inte får det så tar vi till "överlevnadsknep" och börjar oroa oss. Det är viktigt att alltid förlåta, gå vidare och att aldrig ha några förväntningar inför händelser i livet, små som stora. Skapar du förväntningar inför någonting finns stor risk att du även skapar irritation, ångest, besvikelse, stress och onödig negativitet i ditt liv om förväntningarna inte levs upp till. Det stämmer ju precis! Så varför inte göra det lättare för sig och försöka undivka det som kan skapa negativitet i ditt liv? Däribland förväntningar. Lever du inte utan förväntningar idag så försök vänj dig av med dem i livet och ta saker och ting för vad det är och för vad det blir. Tänk inte för mycket. Det kommer att bli en stor positiv förändring och det blir roligare.
Jag ska verkligen försöka, igår fick jag mig en tankeställare!

Always remember to forgive and not have any expectations about things in life, what ever it is. With that you also avoid unnecessary negativity, fear, worrying feelings or dissappointment if things doesn't turn out the way you expected it to be. Live your life simple and take life for what it is!
Yesterday I really got something to think about and I'll try living my life without expectations to avoid creating negative influence in my life.

No comments:

Post a Comment