Friday, 13 April 2012

Svårt att fokusera

Idag känner jag verkligen av resfebern. Jag är otroligt tankspridd och lite frånvarande. Känner magpirr och magont ibland. Jag måste också koncentrera mig på de nya behandlingarna så att jag har kolla på dem. Jag nog är lite utav en kontrollmänniska, eller nog - jag gillar att ha saker och ting under kontroll. Oron finns att jag glömmer något i min packning tex. Men jag försöker intala mig att då får det vara så och det löser sig. Har i alla fall köpt på mig lite nya böcker som får följa med ner, det blir en del läsning på ön. Härligt.
Vilken börjar jag med?!

Today Im feeling the nervs for my trip on Sunday. My thoughts and mind are just everywhere and nowhere. I also have to focus properly on the treatments so I know them well before I leave and make sure I get everything with me in my suitcase. I want to have control and if I don't, I have this worrying feeling in my stomach. However, everything will be sorted in the end and all will be fine.
I bought a few more books today to bring with me down to Greece.
Just not sure which one to start with?!
Oh and they are all in Swedish =/

2 comments:

  1. Hej hej :) har läst att du har gått på Gilda skolan, hur tyckte du skolan var och hur det året du gick där va?? Jag har själv kommit in på skolan och tänkte höra vad mig lite för hur andra tycker om skolan och om du har några bra tipps? :)

    ReplyDelete
  2. Hejsan! Va roligt att du har hittat till min blogg. Jag trivdes jättebra på Gilda skolan. Jag var väldigt inställd på att det skulle bli ett tufft år och det blev det. Men om du har den inställningen innan så kommer allt att gå mycket lättare. Planera din tid och var ute i god tid med uppgifter, tentaläsning osv så kommer allt att gå bra. Sug åt dig som en svamp och FRÅGA mycket. Lycka till med ditt studieår!

    ReplyDelete