Wednesday, 11 April 2012

At the supermarket


När ni handlar har ni då tänkt på vad kunden framför eller bakom i kassan handlar? Det gör jag alltid. Jag tänkte lite extra på det när jag var i affären idag. Det kanske man inte ska erkänna, men det gör jag och jag tror att de flesta tittar i andras korgar eller vagn. Jag tycker det är jätteroligt. Man ska kanske inte överanalysera, men jag tror att det man handlar speglar lite hur man är som person och vad man har för livsstil. I bland står jag lite som ett frågetecken, men det gör shoppingen lite roligare.
Jag tycker att det är roligt att vara medveten om vilka effekter produkter eller mat har på oss och har på så sätt lärt mig lite. Jag har ett hum när jag handlar och gör medvetna och andra val ibland, men inte alltid.

When you go to the supermarket, have your ever looked through the basket of the customer infront of you in the till to see what he/she's buying?? I always do that and I really enjoy it. I think it says alot about a person and his/hers lifestyle. Sometimes im really surprised how much crap people are buying and Im just thinking that they're not at all aware of what they're doing to themselves.
I don't have a really good knowledge about nutrition or subtances but I enjoy learning and therefore I've also picked up a few intresting facts that's made me aware about a lot.

1 comment:

  1. Haha,gor jag nog nastan alltid.Domer garna ocksa ;)

    ReplyDelete