Tuesday, 19 July 2011

En aning stressad - A bit stressed

Jag veeet, jag har sommarlov och ska egentligen njuta, ta dagen som den kommer och bara ha det härligt. Men det går liksom inte riktigt, inte när man vet att när lovet är slut är det bara 3 veckor kvar till examen. Vilket betyder bara 5 veckor kvar, varav 2 ska jag ha lov! Nej, det stressar mig för mycket. Varje dag, timma och minut som jag inte pluggar får jag lite smått panik. Det känns som att det är så mycket jag känner mig osäker på och egentligen behöver sätta mig ned med för att reda ut, förstå och lära mig för att känna mig säker! Nu är det mycket nerver mot slutet och jag måste klara det här! Men jag ska inte låta nerverna få mig att falla. Jag måste få min kunskap att slå högre än min nervositet!

I know I have holiday, should be enjoying every day and do what I want. But I can't really. Im feeling too stressed over school. I know that it's only 5 weeks left to my graduation and I start to be nervous and unsure about what I know and what I don't know. It's to many nervs. I should be sitting down focusing on the thing's im feeling unsure about in school. Im just worried that my nerves will take over on the day instead of my knowledge!

2 comments:

  1. Du fixar det, intala dig själv att du faktiskt kan, du kan det, det vet jag;-) positivitet! Kramar Catrin

    ps. alla tentor jag har haft det här året har jag trott att de har gått åt helsike, men klarat alla bättre än vad jag förväntat mig!

    ReplyDelete
  2. Tack! Bra med lite positivitets boost av dig Catrin. Kram

    ReplyDelete